Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: Rp 0

The Naked Series is launched with the aim to bring in exclusive and delicately curated Korean beauty products to Indonesia.

 We especially love ❤️ the idea of au naturel! Hence the name of our brand. Aspired in bringing beauty products with the highest quality of natural ingredients suitable for Indonesian skin types.

Read More

NEW ARRIVAL

  • Midnight Youth Activating Drop

    Produk anti-aging PERTAMA dari Klairs!

    Fungsi Utama

    + Memperbaiki tampilan garis-garis halus dan keriput
    + Anti penuaan
    + Memperbaiki tekstur kulit
    + Meregenerasi sel kulit
    + Memperbaiki kerusakan kulit

    Volume : 20ml

    Rp 415,000

    View Product
  • Supple Preparation All Over Lotion

    Produk terbaru dari Klairs!

    + Rich hydration & Fast absorbtion.
    + Vegan friendly product.
    + You can use ample amounts as needed
    anywhere on dry areas.

    Suitable for ALL skin types supported with these 5 great points:

    + Alcohol free.
    + Fragrance free.
    + Pigment free.
    + Paraben free.
    + Cruelty free.

    Volume 250 ml

    Rp 375,000

    View Product
  • Toners Matte 2 in 1 Cotton Pad

    Rp 95,000

    View Product
  • Natural Body Glow Nutshell Scrub

    “Natural Body Glow Nutshell Scrub” adalah lulur yang mengandung tumbukan halus walnut shell granules dan berbagai minyak alami dari hutan. Butiran round-cut dari granules tidak mengiritasi kulit, tetapi membantu dalam exfoliasi dan melembutkan kulit supaya sehat, halus dan bercahaya.

    + Non-irritating.
    + Leaving your skin healthy, smooth and glowing.

    All Skin Types
    – Dry Flaky Skin
    – Dry & Rough Skin
    – Sensitive Skin

    Volume : 250ml

    Rp 300,000

    View Product
  • Forest Leaves Warming Treatment

    + Silicon-free
    + Phthalate-free Warming effect after applying

    All Skin Types:
    – Warming Treatment for Color-treated
    – Permed Hair, Dry Damaged Hair, Frizzy Hair

    Volume: 200 ml

    Rp 230,000

    View Product
  • Forest Leaves Cooling Shampoo

    + Silicon-free
    + Phthalate-free
    + Hypo-allergenic
    + Low pH
    + Deep scalp cleansing

    All Skin Types:
    – Overheating Scalp
    – Oily Hair & Scalp
    – Sensitive scalp

    Volume: 250 ml

    Rp 310,000

    View Product

TESTIMONIAL

Aku suka banget dengan charcoal soap nya. Bagus banget untuk sebum control nya.

Putri, Bandung

Sudah hampir seminggu pake Black Sugar Charcoal Soap. Bagus koq, pori-pori nya lumayan mengecil. Trus setelah pemakaian sabunnya tuh muka jadi seger. Ga kaku kya udah pake yang cream. Mungkin karna ada kandungan moisturizing, minyak dimuka juga sudah berkurang.

Dini, Sumedang

Enak banget dipake BB cream nya. Kemaren aku tes pas kerja banyak mondar mandirnya kira-kira 13 jam masih bagus. Udah gt serasa enga pake apa-apa. Cocok juga buat kulit normal-kering.

Ray, Jakarta

FOLLOW US @THENAKEDSERIES.CO