Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: Rp 0

The Naked Series is launched with the aim to bring in exclusive and delicately curated Korean beauty products to Indonesia.

We especially love ❤️ the idea of au naturel! Hence the name of our brand. Aspired in bringing beauty products with the highest quality of natural ingredients suitable for Indonesian skin types.

Read More



NEW ARRIVAL


  • Midnight Blue Calming Sheet Mask


    Rp 45,000

    View Product
  • Rich Moist Soothing Tencel Mask


    Rp 45,000

    View Product
  • Supple Preparation Unscented Toner


    Klairs Supple Preparation Unscented Toner adalah versi kedua yang identik dengan versi sebelumnya dengan ditiadakan kandungan essential oil yang ada di versi original.

    Diciptakan bagi mereka yang memiliki jenis kulit sangat sensitif yang menginginkan hidrasi tanpa kandungan essential oil,natural fragrance ataupun chemical fragrance.

    Volume : 180ml

    Rp 300,000

    View Product
  • Freshly Juiced Vitamin E Mask


    Rp 370,000

    View Product




BEST SELLER


  • The Moist Glow Kit


    Rangkaian untuk membantu menghilangkan flek, mencerahkan dan meratakan kulit kusam.

    Rp 990,000 Rp 850,000

    View Product
  • Supple Preparation Facial Toner


    bestseller

    The NO.1 toner from the 'GLOWPICK'!

    KLAIRS toner ranked the top on 'GLOWPICK'
as a best facial toner!
    (“GLOWPICK” is the most impartial 
Cosmetic review App by user's estimation.)

    + Faster absorption, enhanced hydration
    + Balance pH level
    + Calming formula
    + Non-irritation

    Volume : 180ml

    Rp 290,000

    View Product
  • Freshly Juiced Vitamin Drop


    Wake your skin up with the Freshly Juiced Vitamin Drop!

    (5% Ascorbic Acid)

    + Non-irritating
    + Transforming
    + Multi-solution

    Volume: 35ml

    Rp 330,000

    View Product
  • Illuminating Supple Blemish Cream


    Natural, but still pretty.

    Suitable for every skin type, even sensitive and acne prone.

    + No grey cast / No dry patch / No cakey
    + Redness and pores coverage
    + Anti-irritation formula
    + SPF40 PA+++

    Volume : 40ml

    Rp 340,000

    View Product


TESTIMONIAL

Aku suka banget dengan charcoal soap nya. Bagus banget untuk sebum control nya.

Putri, Bandung

Sudah hampir seminggu pake Black Sugar Charcoal Soap. Bagus koq, pori-pori nya lumayan mengecil. Trus setelah pemakaian sabunnya tuh muka jadi seger. Ga kaku kya udah pake yang cream. Mungkin karna ada kandungan moisturizing, minyak dimuka juga sudah berkurang.

Dini, Sumedang

Enak banget dipake BB cream nya. Kemaren aku tes pas kerja banyak mondar mandirnya kira-kira 13 jam masih bagus. Udah gt serasa enga pake apa-apa. Cocok juga buat kulit normal-kering.

Ray, Jakarta

FOLLOW US @THENAKEDSERIES.CO